Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Четвірка" не узгодила свій пакет через недисциплінованість "Нашої України"

Понеділок, 20 травня 2002, 19:58
Чотири опозиційні фракції не змогли узгодити єдиний пакет на керівні посади у парламенті через те, що "Наша Україна" не гарантує одноголосну підтримку узгоджених кандидатур. Про це після закінчення переговорів повідомив лідер КПУ Петро Симоненко.

"Можна скільки завгодно говорити про зміст Договору про спільні дії як про основу партнерських відносин. Але поки цього не досягнуто. "Наша Україна" не гарантує, що стовідсотково буде голосувати за інші проекти від цієї групи", - заявив Симоненко.

Симоненко також повідомив, що "четвірка" була готова перейти до розподілу посад голів комітетів, однак, "спіткнулася" через таку позицію "Нашої України".

Лідер Компартії повідомив, що пакет КПУ залишився незмінним й включав кандидатури Адама Мартинюка, Віктора Мусіяки та Петра Толочка. Водночас він зауважив, що представники від блоків Ющенка та Тимошенко після проведення відповідних консультацій можуть бути замінені. Симоненко повідомив, що поки немає рішення, чи вноситиме Комуністична фракція цей пакет на розгляд парламенту у вівторок.

Він наголосив, що комуністи "в будь-якому пакеті" підтримуватимуть свого представника на спікера парламенту.

Симоненко пішов з переговорів раніше за інших учасників "четвірки". Віктор Ющенко після закінчення консультацій пішов на зустріч з Володимиром Литвином.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування