Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти і Тимошенко відмовилися від пакетів

Вівторок, 21 травня 2002, 15:55
Фракції Соцпартії і Блоку Юлії Тимошенко не будуть пропонувати свої "пакети" на керівництво парламенту. Про це в інтерв'ю журналістам повідомив лідер фракції "Наша Україна" Віктор Ющенко за результатами засідання лідерів шести парламентських фракцій.

За його словами, у ході засідання обговорювався варіант висунення кандидатур на керівні посади у парламенті, коли кожна з 6-ти фракцій пропонує свій "пакет", і, виходячи з цього, проводиться їх котування. Разом з тим лідери фракцій СПУ і БЮТ Олександр Мороз і Тимошенко відмовилися від того, щоб пропонувати свої "пакети".

Ющенко повідомив, що лідери обговорили і кандидатуру Івана Плюща на посаду спікера, яку пропонує фракція "Наша Україна". За словами лідера фракції, у ході засідання обговорювалися також кандидатура колишнього віце-спікера, позафракційного депутата Степана Гавриша, а також Івана Кураса ("Єдина Україна").

Ющенко також висловив думку, що "пакет" керівництва парламенту, який пропонується фракцією КПУ, - це "певна ширма, яка може означати, що комуністи не програли, вони залишаються у фаворі (комуністи пропонують на посаду спікера Адама Мартинюка)".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування