Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд у справі Гетьмана та Щербаня відмовив адвокату Лазаренка

Вівторок, 21 травня 2002, 16:34
Апеляційний суд Луганської області у вівторок розпочав судовий розгляд кримінальної справи, серед епізодів якої містяться вбивства Вадима Гетьмана та Євгена Щербаня.

Суд відмовив у поданні клопотання адвокату екс-прем'єра Павла Лазаренка Марині Долгополій, не визнавши її стороною процесу і мотивуючи це рішення тим, що справу Лазаренка виокремлено в окреме провадження (Генпрокуратура заявляла, що Лазаренко був замовником цих вбивств).

Під час імпровізованої прес-конференції Долгопола заявила, що "правосуддя у стінах Луганського апеляційного суду не можливе". Вона висловила переконання, що в інтересах сторін процесу суд має зацікавитися клопотаннями адвокатів Лазаренка стосовно грубих порушень чинного законодавства у ході попереднього слідства. Долгопола вважає, що суд не має права розглядати цю справу без участі самого Лазаренка або його представників, бо його начебто звинувачують у замовленні цих вбивств.

Справу розглядає колегіальний склад суддів під головуванням Галини Канигіної, державне обвинувачення підтримують прокурори Володимир Гузир, Валентина Раззуваєва і Віктор Кириченко.

Під час засідання журналістів попросили залишити судову залу.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування