Михайличенко може стати головним тренером "Динамо"

Вівторок, 21 травня 2002, 19:48
Один з наставників київського "Динамо" Олексій Михайличенко вже у середу може бути представлений як головний тренер неодноразових чемпіонів України, про це повідомляє Бі-Бі-Сі. Однак, як вважають експерти, можливо, Олексій Михайличенко виконуватиме ці обов'язки лише до кінця сезону, а питання про те, чи залишиться Михайличенко на цій посаді і в наступному сезоні, буде залежати від результатів його роботи.

Перший і надзвичайно важливий іспит новому тренеру київського "Динамо" доведеться скласти вже найближчим часом під час фіналу кубку України, в якому київське "Динамо" зустрінеться з донецьким "Шахтарем".

На відміну від донецького "Шахтаря" Динамо виключає можливість запрошення закордонного фахівця.
Багато людей в оточенні київського Динамо переконані, що фахівці в Україні не поступаються за професійним рівнем закордонним тренерам. Раніше віце-президент "Динамо" Йожеф Сабо, коментуючи питання про можливих кандидатів на посаду головного тренера, сказав Бі-Бі-Сі, що Валерій Лобановський виховав собі зміну. Тоді Сабо згадав прізвища Анатолія Дем'яненка та Олексія Михайличенка.

Відзначимо що і Михайличенко і Дем‘яненко тривалий час були помічниками Лобановського у "Динамо". Проте одним з головних помічників у "Динамо" у Валерія Васильовича вважася Анатолій Пузач, який проте ще у минулому році тяжко захворів і з того часу не з‘являвся на тренерському містку киян.

Про перевагу Михайличенка у виборі головного тренера говорить хоча б і той факт, що Анатолій Дем‘яненко є одним тренерів збірної України де допомагає Леоніду Буряку, і навряд чи йому дозволять поєднувати дві посади.

Нагадаємо, що у середу в прес-центрі стадіону "Динамо" відбудеться прес-конференція першого віце-президента "Динамо" Ігоря Суркіса на якій можливо і буде оголошено ім‘я нового керманича киян.

За інформацією Бі-Бі-Сі

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...