Литвин не дозволить "шантажувати та тиснути" на "ЄдУ"

Середа, 22 травня 2002, 11:35
Лідер фракції "Єдина Україна" Володимир Литвин виступає за співпрацю між парламентськими силами за умови, щоб у вже "досягнуті домовленості не вносилися зміни". Виступаючи з трибуни Верховної Ради, він повідомив, що фракція готова розглядати кандидатури на керівні посади у парламенті, але вважає неприпустимим, коли інші сили "намагаються нав'язати "Єдиній Україні" свою думку".

"Якщо фракція визначить іншу лінію, то ми про це повідомимо. Методом тиску, шантажу та згадувань певних прізвищ ви нічого не доб'єтеся", - заявив Литвин.

У середу в засіданні Верховної Ради знову було оголошено перерву до 10 години ранку четверга. Як повідомив народним депутатам Адам Мартинюк, з таким проханням звернулися лідери фракцій "Єдина Україна" та "Наша Україна" під час зустрічі "шістки". За словами Мартинюка, вони попросили перерву для продовження переговорів, оскільки "намітилися позитивні зрушення".

Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко, який також попросив слова з парламентської трибуни, закликав шукати компроміс між шістьма фракціями в рамках проекту Договору про спільні дії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...