Шевченко: "Якщо піду з "Мілана", то грати в Італії не буду"

П'ятниця, 24 травня 2002, 10:34
Чутки про перехід форварда збірної України та італійського "Мілана" Андрія Шевченка, то до "Реала", то до "Ювентуса" та "Інтера" вже, напевно, набридли всім. Спочатку Шевченка сватали в "Реал", потім була навіть "Барселона". Останньою сенсацією був можливий суперобмін Шевченка на Вієрі в "Інтер".

Українець же у свою чергу продовжує гнути свою лінію, заявляючи, що він має намір залишитися в складі "россонері", і, як підтвердження, в цьому році він навіть продовжив контракт з "Міланом" до 2005 року, проте й цього виявилося замало, щоб зняти всі питання.

Нині ж українець, втомлений гамом навколо себе, заявив, що повністю спростовує можливість обміну між "Інтером" та "Міланом".

"У Києві я не читав газет. При всій повазі до "Інтеру", повинен сказати, що якщо я піду з "Мілана", то грати в Італії не буду", - заявив Шевченко, повідомляє Dailyfootball.

Але як відомо у футболі в більшості своїй, як і в професійному боксі, вирішують все гроші, і як нещодавно заявляв Ахметов про можливий трансфер Агахови: "нам потрібно запропонувати таку суму, що б у нас не витримали нерви". Те ж саме можна сказати й про можливий перехід Шевченка з "Мілана", якщо будь-яка команда зацікавить керівництво "червоно-чорних" кругленькою сумою, швидше за все, що у боссів клуба не витримають нерви. Тим більше, якщо враховувати той факт, що у квітні за повідомленнями деяких ЗМІ іспанський "Реал" вже приготував 95 млн. євро на купівлю Шевченка.

Проте більш конкретно сказати по можливий трансфер українця нині не можливо, хоча на даний момент найреальнішим претендентом на купівлю Шевченка є все- таки "Реал", у якого і склад солідніший, і останні здобутки "королівського клубу" є вагомими, а як відомо "Шева" завжди хотів грати в команді, яка не тільки ставить завдання виграти трофей, але й підкріплює це справами, поки що про "Мілан" такого не скажеш. В той же час варто додати, що за словами захисника збірної України Владислава Ващука, який нещодавно розмовляв з Шевченко, Андрій залишиться у "Мілані" в наступному сезоні…

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:56
оновлюється від 00:04Групи ворожих "Шахедів" атакують Україну – Повітряні сили
02:38
Росіяни атакували Сумщину КАБами, скидали міни
01:42
Канада надасть Україні додатковий пакет підтримки – посол
01:00
футболЛунін видав суперматч і допоміг "Реалу" пройти в серії пенальті "МанСіті" в Лізі Чемпіонів
00:48
Нам треба переграти Путіна в рішучості – Зеленський на засіданні Євроради
00:24
У Чорногорії – третій за останні дні гучний арешт топпосадовців
00:14
футболНімецька "Баварія" обіграла "Арсенал" Зінченка і вийшла в півфінал Ліги Чемпіонів
23:55
Новини економіки 17 квітня: прогноз по урожаю-2024, споживання електроенергії росте через похолодання
23:53
"Україна – не Сирія": Юсов відреагував на слова Терехова, що Харків може стати новим Алеппо
23:32
Закупівельника Міноборони Волошенкова планують звільнити на тлі згадок про його участь в "Антимайдані"
Усі новини...