Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин уже "прирік" більше 10 депутатів до вступу у "ЄдУ"

П'ятниця, 24 травня 2002, 12:06
Лідер фракції "Єдина Україна" Володимир Литвин не виключає, що найближчим часом в очолювану ним фракцію вступить більше 10 депутатів - представників інших політичних сил.

В інтерв'ю журналістам у п'ятницю Литвин нагадав, що сьогодні "Єдина Україна" нараховує 178 депутатів. Він також не виключив, що згодом фракція "отримає контрольний пакет" для голосування у сесійній залі.

Відповідаючи на питання журналістів про те, чи здійснюється тиск на депутатів з метою примусити їх вступити в "Єдину Україну", Литвин завірив, що з його сторони такий тиск не здійснювався. "Ми не форсуємо цей процес. Люди повинні самі зрозуміти, де їм краще, де вони можуть з більшою ефективністю реалізувати свій потенціал".

А постійний представник президента в парламенті Олександр Задорожний повідомив, що фракція "Єдина Україна" внесе на розгляд парламенту свій "пакет" керівництва Верховної Ради на початку майбутнього тижня.

При цьому він підкреслив, що перша позиція у цьому "пакеті" - посада спікера - не обговорюється і залишається за лідером фракції Володимиром Литвином. Разом з тим, друга і третя позиції - посади першого віце-спікера і віце-спікера - поки обговорюються, і фракція збирається внести "пакет" у понеділок увечері або у вівторок вранці.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування