Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучмі не подобається "гра" Ющенка навколо посади Кінаха

П'ятниця, 24 травня 2002, 15:25
Президент України Леонід Кучма заявляє, що Кабінет міністрів є на сьогоднішній день елементом стабільності в країні, і він не збирається відправляти його у відставку.

"Кабінет міністрів є елементом стабільності, і грати в цю гру я не буду", - заявив Кучма на прес-конференції в п'ятницю в Херсоні, відповідаючи на питання журналістів щодо можливої відставки уряду.

"По-перше, є Конституція, є правове поле, в якому повинні діяти і президент, і уряд, і парламент, і політичні сили, які в нього увійшли", - сказав президент. Разом з тим він висловив нерозуміння, "яку мету переслідують політичні сили: в умовах невизначеності самого парламенту, ще відправляти і Кабінет міністрів у відставку?".

Леонід Кучма також закликав Верховну Раду почати працювати, а не вести "партизанську війну" в процесі обрання її керівництва. Він нагадав, що після Великої Вітчизняної війни багато років ходила "напівправда-напівпритча" про те, що "війна завершилася, а партизани продовжують пускати поїзди під укіс", додавши, що парламентські вибори завершилися, і "треба почати працювати, а не вести партизанську війну".

Коментуючи на прохання журналістів "спікеріаду" у Верховній Раді, Кучма зазначив: "Найкращий коментар президента в цій ситуації - не коментувати взагалі".

"Я думаю, що все буде добре", - додав Кучма.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування