Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин хоче писати книжки. Про терористів вже готова, наступна – підручник історії

П'ятниця, 24 травня 2002, 20:16
Лідер фракції "Єдина Україна" Володимир Литвин заявляє, що його політичні амбіції "не зациклюються" на тому, щоб очолити Верховну Раду. "Мої амбіції – робота над науковими виданнями", - заявив він в інтерв'ю журналістам у п'ятницю в кулуарах парламенту.

Литвин повідомив, що "посада глави адміністрації президента давала повноваження для самореалізації повною мірою". І результати роботи на чолі АП дозволяють йому "дивитися в очі" політикам "з права на ліво", додав він.

За словами Литвина, найближчим часом має вийти написана під його редакцією книга "Нариси історії терору і тероризму в Україні". Поштовхом для її написання стали події 11 вересня, а охоплює вона події усього ХХ сторіччя. На питання про те, чи будуть у книзі висвітлюватися зіткнення у Києві на Банковій 9 березня 2000 року, Литвин відповів, що "ми до того не дійшли". "Це локальний факт. Історія пишеться, коли відстань складає 50 років. Все інше – це політологія".

На праці про тероризм історіографічна творчість Литвина не зупинятиметься. Він повідомив, що бере участь у підготовці "ілюстрованої історичної енциклопедії", а також "приступив до підручнику історії".

Як запевнив Литвин, найбільшою нагородою для нього було б те, "коли хтось із студентів або аспірантів послуговувався його працями або зробив посилання на них у своїх наукових творах".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування