Результат "глобального" аналізу - "Наша Україна" ні в чому не винна

Понеділок, 27 травня 2002, 13:38
У комуністів не може бути підстав для обвинувачення фракції "Наша Україна" у зриві голосування у минулий четвер по кандидатурах керівних парламентських посад у "пакеті": Адам Мартинюк (спікер) - Роман Безсмертний (перший віце-спікер) - Юлія Тимошенко (віце-спікер).

Як відзначив лідер Українського Народного Руху, член фракції "Наша Україна" Юрій Костенко, до такого висновку фракція "Наша Україна" прийшла після детального аналізу обставин голосування бюлетенями за "пакет".

Як підкреслив лідер УНР, у ході засідання у п'ятницю "Наша Україна" "детально розглянула всі аспекти угоди "четвірки", і ще раз подала Віктору Ющенку свідчення того, що "Наша Україна" не зривала домовленості".

За словами Костенка, у понеділок у політичних групах фракції "Наша Україна" проходять консультації, в ході яких обговорюється "ситуація, що склалася у фракції".

Як відзначив лідер УНР, лише після цих консультацій можна говорити про повернення до голосування фракції "Наша Україна" за керівний "пакет" за участю комуністів.

Нагадаємо, що у минулий четвер лідер КПУ Петро Симоненко заявив, що "Наша Україна" блокує голосування по "пакету" керівництва парламенту, який був узгоджений лідерами "четвірки".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...