Ржавский, Гуцол і два Мельника беруть участь у повторних виборах

Понеділок, 27 травня 2002, 15:31
У 18-му окрузі (Шаргород, Вінницька область) на повторних виборах будуть балотуватися 2 людини з однаковим прізвищем - соціалістка Светлана Мельник і представник блоку "За єдину Україну!", ректор Українського фінансово-економічного інституту Петро Мельник.

Як повідомили в окружній виборчій комісії №18, на сьогоднішній день кандидатами у депутати вже зареєстровані 3 людини – Мельник, голова правління ВАТ "Енерготрансінвест", безпартійний самовисуванець Євген Сухін і голова екологічної партії "Захист" Михайло Гуцол.

Петро Мельник, який 31 березня балотувався в 95-му окрузі (Київська область), а також лідер Всеукраїнського об'єднання "Єдина родина" Олександр Ржавський подали тільки заяви про самовисування своїх кандидатур.

У 35-му окрузі поки заявили про свій намір балотуватися 2 людини - Олександр Жир (партія "Реформи і порядок") та замначальника управління Міністерства внутрішніх справ України у Дніпропетровській області, начальник міліції Дніпропетровська, безпартійний самовисуванець Віктор Драчевський. Жир вже зареєстрований кандидатом у народні депутати, питання про реєстрацію Драчевського повинне розглядатися у понеділок.

В окрузі №201 (Черкаси) вже зареєстровані 2 кандидати - заступник директора Держдепартаменту автомобільного транспорту, член НДП Дмитро Лук'янчик і гетьман українського козацтва Іван Білас. Також подав документи, однак не в повному об'ємі, голова партії "Соціал-демократичний союз" Сергій Пересунько.

Готується також подавати документи в окружком екс-мер Черкас Володимир Олійник.
Повторні вибори в округах №18, 35 і 201 призначені на 14 липня.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування