Віталій Кличко вийде в ринг 20 липня

Вівторок, 28 травня 2002, 12:17
Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBA українець Віталій Кличко проведе свій наступник бій 20 липня в Дортмунді в залі, який розрахований на 14 000 місць. Про це Кличко-старший оголосив на прес-конференції у понеділок. Це буде третій бій, у якому Віталій Кличко відстоюватиме пояс інтерконтинентального чемпіона за версією Всесвітньої Боксерської Асоціації.

Хто буде суперником Віталія, поки не відомо. Промоутер Віталія Клаус-Пітер Коль говорить, що на даний момент він веде переговори з трьома боксерами, імена яких добре відомі усьому світу. Назвати імена ймовірних суперників Віталія Коль відмовився. Можна припустити, що це будуть Олівер Маккол, Ларрі Дональд та Коррі Сандерс.

Сам Віталій, із приводу свого майбутнього суперника відгукнувся досить коротко: "Мені абсолютно все одно, хто ж буде моїм суперником. Я готовий боксувати проти будь-якого боксера, хто дасть згоду на двобій у Дортмунді!".

Відзначимо, що свого часу Віталій Кличко повинен був вийти в андеркарті боя Льюїс-Тайсон, який відбудеться 8 червня. Проте за словами Віталія, він відмовився від цього поєдинку, через те що йому пропонували надто слабкого суперника. Ще однією з причин відмови українця стало те, що увага без сумніву у цьому бою була б прикута до пари Льюїс-Тайсон, а не до нього. Нагадаємо, що Володимир Кличко вийде в ринг 29 червня в США в поєдинку, у якому відстоюватиме пояс чемпіона WBO проти Рея Мерсера.

За інформацією офіційного сайту братів Кличко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування