Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин відправить Кучму у відставку?

Вівторок, 28 травня 2002, 21:31
Соціалісти не збираються блокувати роботу парламенту, керованого Володимиром Литвином, і будуть брати участь у голосуванні, виходячи з необхідності прийняття того чи іншого законопроекту, повідомив лідер фракції СПУ Олександр Мороз.

У вівторок в інтерв'ю журналістам, відповідаючи на питання про дії "четвірки" після обрання спікером Литвина ("Єдина Україна"), першим віце-спікером Геннадія Васильєва ("Єдина Україна"), віце-спікером Олександра Зінченка (СДПУ(О), лідер соціалістів підкреслив, що ці дії з ним поки не обговорювалися.

Мороз підкреслив, що фракція СПУ не брала участі в голосуванні за "пакет", висунений "Єдиною Україною".

Відповідаючи на питання журналістів, чи збираються соціалісти ініціювати відставку Литвина з посади спікера, він сказав: "Поживемо-побачимо".

Мороз не виключив, що парламент, очолюваний Литвином, оголосить імпічмент президенту України Леоніду Кучмі, підтримавши відповідний законопроект, підготовлений представниками інших фракцій. При цьому лідер СПУ підкреслив, що соціалісти "не є ініціаторами цього".

У своїй майбутній роботі, сказав Мороз, СПУ збирається реалізовувати у парламенті свою передвиборчу програму, відстоювати підготовлені законопроекти, відповідно до передвиборчих обіцянок Соцпартії.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...