Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Потебенька вигнали з фракції, Литвин пішов сам

Середа, 29 травня 2002, 10:33
Михайло Потебенько виключений із фракції Компартії України. Про це на першому засіданні парламенту в середу повідомив новообраний голова Верховної Ради Володимир Литвин. Він також проінформував, що у зв'язку з вимогами законодавства він і обидва його заступники - Васильєв і Зінченко - подали заяви про вихід зі своїх фракцій.

Представляти фракцію "Єдина Україна" буде лідер партії "Трудова Україна" Сергій Тігіпко. Питання про це було вирішене на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій з керівництвом парламенту в середу вранці, на якому були присутні тільки лідери фракції "Єдина Україна" і СДПУ(О). Лідери фракцій "Наша Україна", Компартії, Соцпартії і Блоку Юлії Тимошенко не з'явилися на зустріч.

Насамперед депутати приступили до розгляду питання про щорічний виступ перед парламентом президента Кучми. Постійний представник глави держави у Верховній Раді Олександр Задорожний зачитав офіційне звернення Кучми до парламенту, в якому він просить перенести дату свого щорічного звернення.

У середу Кучма зустрічається у Чернігові зі своїм білоруським колегою - Олександром Лукашенком.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування