Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соцпартія у парламенті перейшла в опозицію

Середа, 29 травня 2002, 10:50
Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз на засіданні в середу оголосив про перехід фракції соціалістів в опозицію до більшості у парламенті. Він запросив до співпраці своїх колег по опозиції з інших фракцій.

Раніше в інтерв'ю Мороз висловив упевненість, що до рішення соціалістів приєднаються і інші учасники "четвірки". Він повідомив, що у вівторок увечері лідери "четвірки" на своєму засіданні проаналізували ситуацію навколо голосування їх фракцій за "пакет", запропонований фракціями "Єдина України" і Соціал-демократичної партії України.

Зокрема, повідомив Мороз, встановлено, що за цей "пакет" проголосували 178 представників "Єдиної України", 31 - СДПУ (О), 8 – позафракційних депутатів, 7 представників "Нашої України".

За обрання нинішнього керівництва також голосували по 1 представнику Компартії і Соцпартії. Зокрема, сказав Мороз, очікувалося, що Михайло Потебенько (фракція КПУ) і Сергій Кіроянець (фракція СПУ) голосуватимуть за обрання висуванців "Єдиної України" і СДПУ (О), а тому їм "ніхто жодних умов не ставив" з приводу голосування.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...