Ющенко має поводитися як англієць, вважає Бродський

Середа, 29 травня 2002, 13:03
Михайло Бродський сподівається, що Ющенко виконає свою обіцянку перейти в опозицію у разі, якщо Литвин таки буде проштовхнутий на посаду спікера, повідомляє прес-служба партії "Яблука".

Бродський закликає Віктора Ющенка, Юлію Тимошенко та Олександра Мороза створити у Верховній Раді єдиний опозиційний суперблок та сформувати на його базі тіньовий уряд України, як це робиться в Великобританії.

Цей уряд, на думку Бродського, мав би розробляти та пропонувати ліберальні та демократичні програми, альтернативні пропозиціям збанкрутілої кучмократії, що узурпувала владу, наплювавши на волевиявлення людей.

Така "організаційно-потужна форма існування та консолідації опозиції", говорить Бродський, призвела б до прориву інформаційної блокади, бо замовчувати її діяльність було б неможливо

Це також дасть змогу опозиції згуртуватися напередодні вирішальної сутички за владу з її узурпаторами, якими є блок "За єдУ" та її сателіт СДПУ(О), а також долучити до потужного опозиційного суперблоку позапарламентські партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування