За гроші Вітренко Тимошенко покажуть на "1+1"

Середа, 29 травня 2002, 18:16
28 травня рішенням Оболонського районного суду задоволено позовну заяву Юлії Тимошенко до студії "1+1" та лідера ПСПУ Наталії Вітренко. Згідно з судовою ухвалою, відомості, поширені Вітренко 7 березня 2002 року на телеканалі "1+1" під час проведення передвиборчих дебатів, визнано такими, що не відповідають дійсності та заплямували честь, гідність і ділову репутацію Юлії Тимошенко.

"Рішенням суду канал "1+1" зобов'язаний надати Юлії Тимошенко прямий ефір для спростування недостовірних відомостей. Виділений телестудією ефірний час, згідно з рішенням суду, зобов'язана оплатити Наталія Вітренко.

Позовна заява стосується скандалу, організованого Наталією Вітренко та її прибічниками напередодні виборів до Верхоної ради України в ефірі студії "1+1". Зокрема, після того як керівництво каналу в одноосібному порядку скасувало своє запрошення Тимошенко до участі в дебатах, Вітренко в прямому ефірі вдалася до образливих, грубих та відверто брехливих висловів на її адресу",- йдеться у заяві поширеній прес-службою Блоку Юлії Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування