Ющенко наполягає на позбавленні мандатів тих депутатів, які вийшли з його фракції

Четвер, 30 травня 2002, 18:18
Лідер фракції "Наша Україна" Віктор Ющенко заявляє, що буде наполягати на складанні депутатських повноважень парламентарями, які вийшли з його фракції.

У четвер в інтерв'ю журналістам, коментуючи вихід з фракції "Наша Україна" Віктора Мусіяки, Ющенко підкреслив, що жалкує про це, однак зазначив, що це рішення самого Мусіяки.

Лідер фракції також сподівається, що цей парламентарій не забув про свої зобов'язання, взяті під час передвиборної кампанії, і складе повноваження народного депутата. "Ми буде офіційно цього вимагати", - заявив Ющенко.

За його словами, такі ж вимоги будуть висунені й іншим сімом депутатам, які були виключені з фракції за невиконання рішення "Нашої України" про голосування по керівництву Верховної Ради.

Як повідомили у секретаріаті фракції "Наша Україна", за невиконання рішення фракції про голосування за "пакет" Литвин-Васильєв-Зінченко з фракції виключені Олександр Буряк, Тарас Довгий, Сергій Бондарчук, Дмитро Сандлер, Ернест Галієв, Володимир Щербань, Олексій Ярославський.

Шестеро з цих депутатів - Олександр Буряк, Ернест Галієв, Тарас Довгий, Дмитро Сандлер, Володимир Щербань й Олексій Ярославський - вступили у фракцію "Єдина Україна".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування