Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мусіяка пішов від Ющенка через проблеми моралі

Четвер, 30 травня 2002, 18:53
Віктор Мусіяка завляє, що залишив склад фракції "Наша Україна" через "морально-етичні проблеми", але не виключає "продовження відносин в іншому форматі". При цьому він відмовився уточнити у чому саме полягали протиріччя між ним та лідерами фракцій.

Відповідаючи на питання журналістів про те, чи не пов'язано це з непідтримкою "Нашою Україною" його кандидатури на посаду спікера, Мусіяка повідомив, що це "дуже спрощений підхід". Він зазначив, що питання кадрових призначень не є для нього першорядним, оскільки свого часу він вже був і постійним представником президента у парламенті, і віце-спікером Верховної Ради, йому також пропонувалися посади голови Ради з питань телебачення і радіомовлення, міністра юстиції України. "Якби я горів бажанням, то вже б знайшов вихід своїм амбіціям", - зазначив він.

Мусіяка повідомив, що його рішення вийти з фракції не відбувалося під тиском зовнішніх сил. Він також зауважив, що не вступатиме до фракції "Єдина Україна" та СДПУ(О), водночас не виключив, що може приєднатися до якоїсь із депутатських груп після їх формування у Верховній Раді.

Мусіяка також сказав, що шукатиме спроби для самореалізації очолюваної їм партії "Вперед, Україно!". За його словами, політрада підтримала його рішення про вихід з фракції "Наша Україна".

Мусіяка також наголосив, що "не хотів би, щоб його вчинок ставився на одну полку з іншими (йдеться про виключення з "Нашої України" семи депутатів, які підтримали кандидатуру Литвина на посаду спікера парламенту -УП).

Відповідаючи на питання про його подальші дії у зв'язку з вимогою Ющенка до перебіжчиків, щоб той склав депутатський мандат, він повідомив, що зможе "навести аргументи у відповідь".

Мусіяка також зазначив, що потребуватиме вирішення питання, пов'язане з тим, що очолювана ним партія "Вперед, Україно!" є одним зі співзасновників блоку "Наша Україна".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...