Кучма відкараскався від депутатів письмовим посланням

П'ятниця, 31 травня 2002, 09:56
Президент України Леонід Кучма направив до Верховної Ради щорічне послання про внутрішню і зовнішню ситуацію країни України у 2001 році, а також послання глави держави про концептуальні основи стратегії економічного і соціального розвитку країни на 2002-2011 роки "Європейський вибір".

Текст послань розданий народним депутатам.

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин на ранковому засіданні у п'ятницю повідомив, що президент Леонід Кучма додатково повідомить про дату свого виступу перед депутатами зі щорічним посланням.

Від також повідомив, що за дорученням парламенту розмовляв із Кучмою. Глава держави повідомив йому, що з урахуванням свого робочого графіка визначить дату свого виступу зі щорічним посланням до Верховної Ради і додатково повідомить про це.

Литвин підкреслив, робота погоджувальної ради керівників фракцій і керівництва парламенту "практично заблокована" через неучасть у ній керівників фракцій "Наша Україна", Компартії, Соцпартії і Блоку Юлії Тимошенко. Спікер запропонував депутатам обговорити ситуацію і визначитися з подальшими діями за рішенням питання про обрання керівництва парламентських комітетів.

Голова Верховної Ради нагадав депутатам про те, що в п'ятницю в українських школах проходить свято Останнього дзвоника. Він привітав випускників із цією знаменною подією.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування