Однопартійці Мусіяки збираються силою забрати у нього депутатський мандат

П'ятниця, 31 травня 2002, 12:48
Члени політради партії "Вперед, Україно!" вимагають від лідера Віктора Мусіяки складання депутатських повноважень через вихід з фракції "Наша Україна". П'ять членів політради, які підписали заяву, повідомляють, що "з подивом дізналися про засідання політради нашої партії, на якому було підтримано рішення про вихід Віктора Мусіяки із фракції Віктора Ющенка".

За їх словами, вони не були повідомлені про це засідання та про підготовку такого рішення.

"Вважаємо , що пан Мусіяка в період виборчих перегонів цинічно використав бренд партії "Вперед, Україно!" для задоволення своїх особистих амбіцій та отримання депутатського мандата", - ідеться у заяві п'яти членів політради, поширеній у п'ятницю. "Ми розцінюємо дії Віктора Мусіяки, як зраду своїх виборців, партії "Вперед, Україно!", блоку "Наша Україна".

За словами членів політради, якщо Мусіяка сам не складе депутатських повноважень, то вони будуть вимагати цього у судовому порядку.

Заяву підписали заступники голови партії В.Ульянченко (голова апарату фракції "Наша Україна"), С.Хоровський та члени політради В.Івченко, О.Садиков, С.Хорошайлов. Вони заявили про свій вихід з політради та повідомили про намір наполягати на скликанні позачергового партійного з'їзду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування