Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Івано-Франківські міліціонери готові назвати вбивць Шкрібляка

Понеділок, 10 червня 2002, 13:34
Керівництво обласного управління внутрішніх справ України заявило, що правоохоронці вже найближчим часом назвуть імена підозрюваних у вбивстві двох кандидатів до парламенту, які загинули під час передвиборної кампанії на Прикарпатті.

Керівник кримінального відділу обласного управління внутрішніх справ Ігор Адамчук заявив, що незабаром будуть названі імена підозрюваних у вбивстві.

У ході розслідування затримано бригаду злочинців-гастролерів, які приїхали до Івано-Франківська і які можуть бути пов"язані з цими вбивствами, а також підприємця з Івано-Франківщини, в якого було виявлено боргові розписки, що підтверджують зобов'язання з боку підприємця повернути вбитому Миколі Шкріблякові позичені в нього гроші.

Керівник обласного управління внутрішніх справ України генерал Богдан Керницький запевнив, що правоохоронці долають зараз заключний етап розслідування і, як він відзначив, "ми знаємо, кого шукати".

У ході передвиборчої кампанії до Верховної Ради були вбиті київський бізнесмен Володимир Євстратов, зареєстрований під номером 6-им у виборчому списку Всеукраїнської партії трудящих, та заступник голови Івано-Франківської обласної держадміністрації Микола Шкрібляк, який балотувався до парламенту у мажоритарному виборчому окрузі номер 90.

Українська служба "Німецької хвилі"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...