Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах займатиметься піаром влади на УТ-1?

Вівторок, 11 червня 2002, 13:36
Прем'єр-міністр України Анатолій Кінах зацікавлений у створенні на телеканалі УТ-1 програми про діяльність виконавчої влади, яка об'єктивно висвітлювала б роботу уряду та інших владних структур.

Про це він заявив у вівторок у Києві на зустрічі з працівниками Національної телекомпанії України, у зв'язку з думкою про недоцільність існування 9-ти відомчих телепрограм через їх непрофесійну підготовку і, як наслідок, - низького рейтингу.

У висвітленні роботи виконавчої влади і державної пропаганди на телебаченні "не може бути вузьковідомчого і кон'юнктурного підходу", - вважає прем'єр. Він виступає за проведення в цих питаннях "системної роботи" з обліком внутрішньодержавних і міжнародних тенденцій.

На думку Кінаха, у телепрограмі про роботу влади повинні брати участь високопоставлені чиновники, політики, соціологи і економісти, які могли б дати об'єктивну, можливо, навіть жорстку, оцінку діяльності органів влади.

"Така програма повинна бути направлена не на формування "піара" влади, а на забезпечення діалогу між суспільством і владними структурами", - заявив Кінах, додавши, що діалог повинен вестися постійно, а не тільки напередодні парламентських або президентських виборів.

Прем'єр також заявив про свою готовність самому брати участь у таких програмах.

За словами Кінаха, уряд розглядає співпрацю зі ЗМІ, зокрема, з НТКУ, як "важливу складову" формування демократичної держави, а не як короткострокову і кон'юнктурну реакцію на ті чи інші події.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування