На скільки груп розпадеться фракція "Наша Україна"?

Вівторок, 11 червня 2002, 16:49
Лідер Українського Народного Руху, член фракції "Наша Україна" Юрій Костенко не виключає можливості розділення фракції на декілька груп.

Таку думку він висловив в інтерв'ю журналістам у вівторок, зазначивши, що це може статися, наприклад, якщо лідер фракції Віктор Ющенко займе посаду прем'єр-міністра.

Він також підкреслив, що відносно можливості розпаду фракції у "Нашій Україні" існують різні думки. Разом з тим, Костенко підкреслив, що більшість погоджується з тим, що "Наша Україна" "буде дотримуватися тісної організаційної структури", враховуючи майбутні у 2004 році вибори президента.

Відповідаючи на питання журналістів про можливість формування фракції з представників Українського Народного Руху і Народного Руху України, Костенко підкреслив, що обидва рухи вже працюють у режимі однієї політичної сили.

Костенко також підкреслив, що політична угода, запропонована "Нашою Україною" буде підписана у найближчі два дні. За його словами, ця угода закладає основи для формування коаліційного уряду.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування