РНБО з'ясували - Мельниченко був агентом конкурентів України на світовому ринку озброєння

Середа, 12 червня 2002, 18:16
Рада національної безпеки і оборони України прийшла до висновку, що обвинувачення країни у начебто продажі зброї всупереч санкціям Ради Безпеки ООН обумовлюється намірами витіснити Україну із світового ринку озброєння.

Про це заявив перший заступник секретаря РНБО, голова комітету з політики військово-технічної співпраці і експортного контролю при президентові України Леонід Рожен за підсумками засідання РНБО, яке відбулося цього дня.

"Поява таких безпідставних обвинувачень обумовлюється, передусім, намірами витіснити Україну з світового ринку озброєння, послабити позиції її оборонно-промислового комплексу і завдати шкоди іміджу нашої країни", - сказав він.

За словами Рожена, РНБО дійшло такого висновку, розглянувши результати проведеної державною службою експортного контролю, СБУ і Генпрокуратурою України перевірки поширених у ЗМІ обвинувачень України у начебто здійсненні нею міжнародних передач товарів військового призначення всупереч санкціям Ради безпеки ООН.

"Члени Ради прийшли до висновку, що на цей час відсутні будь-які докази порушення Україною своїх міжнародних зобов'язань", - повідомив Рожен.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News