Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Італія вповзає в наступний раунд

Четвер, 13 червня 2002, 16:56
Збірна Італії була у кроці від ще однієї сенсації чемпіонату світу, ледве не повторивши подвиг французів та аргентинців. І апенінці були до цього близькі як ніколи. І нині збірній Італії, яка зіграла в останньому матчі внічию з мексиканцями, потрібно дякувати еквадорцям, які доволі сенсаційно обіграли команду Хорватії 1:0, відправивши балканців купувати білети на зворотню дорогу з Мундіалю.

Збірна ж Хорватії може звинувачувати у програші лише себе. У них були всі козирі на руках. Збірна Мексики приструнила італійців і лише на 85-ій хвилині Дель П‘єро врятував свою команду від другої поразки на чемпіонаті, зрівнявши рахунок. Хорватам було лише потрібно виграти в команди Еквадору, та чекати на те, що "Скуадра Адзурра" не виграє в Мексики. Так воно і сталося, але не так як того хотіли "червоно-білі".

І в наступному раунді опинилися збірні Мексики та Італії, а команди Хорватії та Еквадору, набравши по три очка, посіли третє та четверте місце відповідно.

У групі С головний фаворит чемпіонату світу збірна Бразилії, яка достроково виграла путівку в 1/8 фіналу, допомогла вийти до наступного раунду і команді Туреччини, розгромивши Коста-Рику з рахунком 5:2. Турецьким футболістам залишалося лише виграти якомога з більшим рахунком у китайців, що вони й зробили, перегравши азіатів з рахунком 3:0.

В матчі з коста-риканцями бразильці своєю грою довели, що після вильоту французів та аргентинців вони є чи ненайголовнішими претендентами на перемогу в чемпіонаті, і якщо відверто, то лише збірна Англії на даному етапі зможе конкурувати з командою Рональдо та Рівалдо, хоча футбол річ непередбачувана, але Бразилія вона і в Японії Бразилія.

Принаймні в грі з Коста-Рикою складалося таке враження, що південноамериканці забю‘ть стільки, скільки їм буде потрібно. Навіть коли футболісти Коста-Рики скоротили розрив до мінімуму 3:2, бразильці показали що це для них не проблема, вколотивши ще два м‘ячі в сітку воріт суперника. Особливо красивим вийшов третій гол бразильців, коли ударом через себе Едмілсон буквально "вбив" м‘яч у ворота суперника.

В 1/8 фіналу збірна Бразилії зіграє з другою командою групи Н, де виступають команди Японії, Росії, Бельгії та Тунісу, і є великий шанс того, що "чарівники" м‘яча зустрінуться на цій стадії саме з командою Олега Романцева.

Група С

Бразилія - Коста-Рика - 5:2
Голи: Марін 10 – автогол, Рональдо 14, Едмілсон 38, Ванчопе 40, Гомес 56, Рівалдо 62, Жуніор 64

Туреччина - Китай - 3:0
Голи: Хасан Шаш 6, Бюлент Коркмаз 9, Юміт Давала 85

Вилучення: Шао Цзяй (К) 58.

Остаточне турніре становище команд в групі С: 1. Бразилія – 9 очок. 2. Туреччина – 4. 3. Коста-Ріка – 4. Китай - 0



Група G

Італія - Мексика - 1:1
Гол: Боргетті 34 – Дель П‘єро 85

Еквадор - Хорватія - 1:0
Гол: Мендес 47

Остаточне турнірне становище команд: 1. Мексика - 7. 2. Італія - 4. 3. Хорватія - 3. 4. Еквадор

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування