За те, що потрапила в аварію, Тимошенко заплатила 57 гривень

Четвер, 13 червня 2002, 18:02
Слідством встановлено, що у ДТП, в яку потрапила взимку Юлія Тимошенко, винен її водій, оскільки саме він порушив правила дорожнього руху.

Про це повідомив сьогодні на брифінгу заступник держсекретаря МВС України Петро Коляда.

За його словами, винний у подібному ДТП підлягає кримінальному покаранню, якщо у постраждалого наявні тілесні ушкодження щонайменше середньої тяжкості, але в Тимошенко їх не було, тому винний водій не буде кримінально покараний, а кримінальна справа за фактом даного ДТП закрита.

Як сказав Коляда, документи слідства було направлено у ДАІ для складання щодо водія Тимошенко адміністративного протоколу. "Адміністративний протокол було складено і направлено до суду, - зазначив Коляда. - Наскільки я можу сказати по пам'яті, суд оштрафував водія Тимошенко на 57 гривень".

ДТП за участю лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко сталося 29 січня ц.р.

За даними правоохоронців, водій Тимошенко порушив правила дорожнього руху: він виїхав на Паркову алею з Набережного шосе у той момент, коли регулювальник дорожнього руху показував жезлом сигнал "Увага". Внаслідок цього відбулося зіткнення автомобіля "Мерседес" Тимошенко з "Жигулями" першої моделі.

Водночас водій лідера виборчого блоку Юлії Тимошенко Сергій Атаманюк стверджував, що під час ДТП 29 січня саме "Жигулі", порушуючи правила, на великій швидкості врізалися в його автомобіль.

Водій "Жигулів" був з чисельними травмами доставлений у лікарню швидкої допомоги. Сама Тимошенко потрапила до Клінічної лікарні "Феофанія" з діагнозом струс мозку, травма грудної клітини та внутрішньочерепний крововилив. 11 лютого вона з власної ініціативи перервала курс стаціонарного лікування і перейшла на амбулаторне лікування в домашніх умовах під наглядом лікаря.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News