Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Червоні дияволи" нокаутували збірну Росії

П'ятниця, 14 червня 2002, 12:43
Збірна Росії, потрапивши не в найскладнішу групу чемпіонату світу, так і не змогла пробитися в 1/8 фіналу першості, поступившись у вирішальному матчі "Червоним дияволам" збірній Бельгії з рахунком 3:2.

Команду Романцева в цій грі влаштовувала навіть нічия, проте вже з перших хвилин бельгійці дали зрозуміти, що їх задовольнить лише перемога. Рахунок у цій грі було відкрито вже на 7-ій хвилині, відзначився бельгієць Валем. Проте вже на початку другої 45-хвилинки "ветеран" збірної Росії Безчастних зрівнює рахунок 1:1.

Подальші 20-25-ть хвилин для росіян були жахливими. У ворота Руслана Нігматулліна за 4-хвилини влетіло ще два м‘ячі, які на рахунку Сонка та Вільмотса, що у результаті й стали вирішальними у цій грі. На 88-ій хвилині 18-річний спартаківець Дмитро Сичєв скоротив розрив у рахунку 3:2, проте на більше у росіян не вистачило часу.

На відміну від матчу з Японією, коли поразка росіян спричинила безладдя та погроми у Москві, програш бельгійцям пройшов у більш-менш спокійній атмосфері. На Манежній площі перед спеціальним екраном, встановленим поблизу готелю "Москва" зібралося близько 2 тис. чоловік, де одним із найголовніших вболівальників російської збірної був Володимир Жириновський.

Подвійний кордон з бійців внутрішніх військ і співробітників правоохоронних органів передивлявся особисті речі всіх, хтоо приходив дивитися на матч. Також натовп вболівальників - близько 400 чоловік - зібрався на протилежній стороні у готелю "Національ" і на розі Державної Думи. Всі вони знаходяться під охороною співробітників внутрішніх військ.

А на Поклонній горі зібралися близько 500 глядачів. Обстановка загалом була спокійною. Правда після гола в натовп на Манежній полетіли димові петарди. Три рази над головами присутніх злітали димові петарди. Міліція не заважала перегляду футбола. На Манежній площі вже затримали 20 хуліганів-вболівальників. Серед затриманих в основному особи, що кидали з натовпу петарди і саморобні димові шашки. Також троє вболівальників були затримані і на Поклонній горі, двоє за спробу підпалити димову шашку, а третій ледве тримався на ногах після надмірного споживання спиртного, повідомляє РІА Новини. В цілому ж ситуація у Москві стабільна, очевидно вболівальникам, засмученим поразкою, вже не до погромів.

Отже єдиний представник колишнього СРСР залишає турнір. У трьох матчах росіяни здобули лише одну перемогу - над Тунісом 2:0, та поступилися Японії 1:0 та 3:2 бельгійцям.

У іншому матчі групи господарі турніру Збірна Японії без проблем обіграла тунісців 2:0 і посіла перше місце в групі Н, вперше вийшовши у своїй історії з групового турніру. В 1/8 фіналу японці проекзаменують Туреччину, а збірна Бельгії зустрінеться з бразильцями.

Група Н

Бельгія - Росія - 3:2
Голи: Валем 7, Сонк 78, Вільмотс 82 - Безчастних 53, Сичєв 88

Туніс - Японія - 0:2
Голи: Морісіма 48, Наката 81

Остаточне турнірне становище в групі Н: 1. Японія - 7. 2. Бельгія - 5. 3. Росія - 3. 4. Туніс - 1.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
17:58
Українці зможуть лишатися у Німеччині попри протермінований паспорт
17:53
Threads має вже 150 млн користувачів на місяць: менше, ніж планував Цукерберг
17:52
Мінекономіки відкрило грантову програму на 1 мільйон доларів для підприємниць
17:51
Приватбанк завершив перший квартал із чистим прибутком у 14 мільярдів
17:51
Піхотна снайперка Білозерська про шлях від добровольця до офіцера ЗСУ, жінок на війні та особливості роботи марксмена
17:47
Росіяни поцілили біля залізничного вокзалу в Балаклії на Харківщині: семеро постраждалих
17:37
Порносайт для котів: зоозахисники в оригінальний спосіб закликали стерилізувати тварин
17:30
Світові продажі Toyota вперше перетнули позначку у 10 мільйонів авто за рік
17:21
відеоУ передмісті Херсона дрони росіян атакували рятувальників: двоє поранених
17:06
фото15 років тюрми отримав російський агент "Лексус", який шпигував на Харківщині
Усі новини...