Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У президента математичний склад розуму і феноменальна пам'ять - прес-секретар Кучми

П'ятниця, 14 червня 2002, 13:31
"Це було рішення президента, який, як мені здається, довіряє молоді", говорить прес-секретар президента Олена Громницька про своє призначення.

У п'ятницю в інтерв'ю газеті Факти вона зізналася, що погодилася на пропозицію Кучми після ретельного обдумування.

"З одного боку, ця посада передбачає більше адміністративну роботу, ніж журналістську, і, крім того, значну відповідальність. З іншого боку, дуже хотілося спробувати себе в новій якості. Адже робота преса-секретаря поєднує в собі риси репортера (оперативність, достовірність і своєчасність подачі інформації) і особливості роботи адміністратора - людини державної служби. Це мені показалося дуже цікавим, і я погодилася. Тим більше, що курс президента не суперечить моїм власним переконанням", говорить прес-секретар.

Кучму вона характеризує, як "дуже цікавого співрозмовника". "Причому вміє порозумітися з усіма, чи то жінкою, чи то чоловіком або навіть дитиною. З великою повагою і теплом ставиться до ветеранів Великої Вітчизняної війни, часто з ними зустрічається. Як відомо, у Леоніда Даниловича батько загинув на фронті...", - розповідає вона.

"До речі, Леонід Данилович завжди вміє підтримати, підбадьорити. Коли я буваю в поганому настрої, і Леонід Данилович це помічає, то завжди говорить мені: "Посміхнися!". І це дійсно допомагає!

Ще б я сказала, що у нашого президента математичний склад розуму і феноменальна пам'ять. Крім того, він людина з колосальною працездатністю і завжди знаходиться у відмінній формі".

Повністю інтерв'ю читайте тут

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування