Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Банкова не готувала Договір про спільні дії

Понеділок, 17 червня 2002, 12:36
Народний депутат України Роман Безсмертний спростовує заяву Юлії Тимошенко, що ідея Договору про спільні дії народилася в адміністрації президента. Про це повідомляє прес-служба блоку "Наша Україна".

Коментуючи висловлювання лідера БЮТ, Роман Безсмертний зокрема зазначив, що поява його є "незрозумілим", адже "Юлії Володимирівні дуже добре відомо про реальний стан справ: і про ідеологів, авторів, прихильників цього Договору, і про його противників".

Народний депутат зауважив, що йому "важко судити" про причини такої заяви Тимошенко, проте передбачає, що "коріння напевне слід шукати в надмірному захопленні наших політиків іміджевими технологіями". "Але я хотів би їм нагадати, що намагання виглядати краще за рахунок союзників є неморальним і врешті – згубним чинником у їхній політичній кар’єрі," зазначив Безсмертний.

Роман Безсмертний ще раз підкреслив, "що адміністрація ніякого відношення до появи Договору про спільні дії не мала і не могла мати". "Це, по-перше, витікає із самої суті Договору, а по-друге – у цьому органі вже майже не лишилося спеціалістів, щоб у доволі стислі терміни розробити і "підсунути" такого роду документ", зазначив він.

Одначе, незважаючи на такі заяви Юлії Тимошенко, народний депутат не виключає, що БЮТ ще приєднається до підписання Договору. "Блоку Тимошенко потрібен союз із "Нашою Україною" більше, ніж "Нашій Україні" з Блоком Тимошенко. А ми твердо стоїмо на засадах формалізації відносин із тими силами, які мають бажання приєднатися до утворюваної нами Коаліції. Єдиним механізмом такої формалізації є Договір про спільні дії у Верховній Раді України четвертого скликання".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування