Програма діяльності уряду розглядатиметься депутатами в пакеті з проектом про недовіру

Понеділок, 17 червня 2002, 13:28
Голова Бюджетного комітету Верховної Ради Петро Порошенко вважає, що проект постанови про висловлення недовіри уряду буде внесений на розгляд парламенту не під час розгляду звіту уряду, а під час розгляду депутатами Програми його діяльності.

Порошенко повідомив, що сьогодні о 14.00 Бюджетний комітет розглядатиме проекти рішень і щодо звіту уряду, і щодо розгляду Бюджетної резолюції на 2003 рік.

За його словами, поки що комітет бачить, що існують суттєві проблеми виконання урядом бюджету в 2001 році. (Розгляд цього питання у ВР відбудеться завтра).

Водночас Порошенко переконаний, що під час розгляду звіту буде дотримано регламент і звіт не потягне за собою внесення постанови про недовіру уряду. "Думаю, що це відбудеться під час розгляду Програми діяльності уряду", - сказав Порошенко.

Голова Бюджетного комітету підкреслив, що Програми діяльності уряду ВР розглядатиме упродовж пленарного тижня з 2 по 5 липня. Порошенко прогнозує, що саме тоді будуть внесені проекти постанови про оцінку діяльності уряду в 2001-2002 роках.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News