МЕДВЕДЧУКУ ВЖЕ УРІЗАЛИ ПОВНОВАЖЕННЯ

Понеділок, 17 червня 2002, 14:22
Президент Кучма своїм указом здійснив реорганізацію адміністрації глави держави. Зокрема, Кучма скасував посаду одного з двох перших заступників глави адміністрації, включивши до її складу посади першого помічника глави держави.

Згідно з указом від 12 червня, перший помічник ділить обов'язки з главою адміністрації президента, його першим заступником і заступниками.

Президент у зв'язку з цим доручив главі адміністрації і першому помічнику внести в двотижневий термін пропозиції щодо зміни закріплення структурних підрозділів адміністрації за її головою, першим помічником президента, першим заступником і заступниками глави адміністрації.

Як повідомлялося, 12 червня Кучма призначив своїм першим помічником Сергія Льовочкіна, який раніше називався просто помічником президента. 13 червня главою адміністрації президента призначений народний депутат, лідер Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) Віктор Медведчук.

Інтерфакс-Україна

P.S. Від УП. Раніше всі підрозділи адміністрації та помічники президента підпорядковувались голові адміністраціі. Цей новий порядок запровадив саме Литвин, коли його призначили головною людиною в АП.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування