Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Єда" розкладеться на шість інгредієнтів

Понеділок, 17 червня 2002, 16:41
Блок депутатських фракцій та груп "Єдина Україна" включатиме 6 фракцій - "Трудову Україну", НДП, "Регіони України", фракцію Аграрної партії України, фракцію Партії промисловців і підприємців та фракцію "Народовладдя", до якої входитимуть позапартійні народні депутати.

Відповідне рішення в понеділок було ухвалено на засіданні лідерів депутатських груп, що входять до фракції "Єдина Україна".

Один з лідерів ПППУ Микола Онищук заявив, що у вівторок чи в середу про це буде заявлено офіційно. При цьому він підкреслив, що у вівторок пройдуть загальні збори фракції "Єдина Україна", на яких, скоріш за все, і буде прийнято рішення про реорганізацію фракції у блок фракцій "Єдина Україна". Оніщук зауважив, що за своєю чисельністю блок фракцій дорівнюватиме чисельності фракції "Єдина Україна".

Народний депутат Олександр Задорожний також уточнив, що, крім фракцій 5-ти партій, які були засновниками виборчого блоку "За єдину Україна", буде створена фракція "Народовладдя", до якої увійдуть понад 20 депутатів, які не є членами цих 5 партій. За словами Задорожного, очолювати цю фракцію будуть троє співголовів: дві кандидатури вже визначено - Богдан Губський та Сергій Осика, кандидатура ще одного визначається.

Крім того, фракція "Регіони України" налічуватиме приблизно 55 депутатів, "Трудова Україна" - більше 30, НДП - 27, АПУ - в межах 20, фракція ПППУ - 16-17 депутатів.

Як відомо, окремо у парламенті створюється фракція "Демократичні ініціативи", до якої входитимуть Степан Гавриш, Іван Плющ та інші. Але поки що вона не входитиме до блоку "Єдина Україна".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...