Тимошенко обіцяє поширити імена всіх, хто підтримує Кучму

Понеділок, 17 червня 2002, 18:31
Голосування щодо постанови про початок процедури імпічменту президенту Кучмі дозволить дізнатися про "істинний розподіл сил у парламенті". Таку думку висловила лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко в інтерв'ю газеті "Сегодня.

"Багато народних депутатів пройшли до ВР під опозиційними лозунгами. І одним з лозунгів була відставка Кучми. Зараз же ці депутати різко змінили свою позицію. І нам цікаво, у кого з депутатів зберігся намір виконати свої обіцянки", - розповіла Тимошенко.

"Без голосування з цього питання ми не зможемо дізнатися про істинний розподіл сил у парламенті. Звичайно, мета - почати процедуру імпічменту Президента. Але якщо навіть ми її не зможемо реалізувати, ми цим голосуванням надамо суспільству знання, хто з народних обранців яку позицію відстоює. Поіменний роздрук результатів цього голосування буде у всіх виборчих округах країни", відзначила лідер БЮТ.

Тимошенко також зазначила, що депутатам її фракції, "надходило немало "цікавих" пропозицій, від яких було важко відмовлятися. Потрібно завжди пам'ятати, що за "цікаву" пропозицію влади можна опинитися у "цікавому" положенні від влади".

На питання як вийшло, що у команді Тимошенко виявилися Анатолій Матвієнко і Григорій Омельченко, які свого часу її сильно критикували, і чи простила вона їх, лідер БЮТ відповіла: "Мені їх прощати немає за що. Та і прощати-то за великим рахунком може тільки Всевишній. Вони такі ж люди, яким нав'язували різні чутки, брехню і страхи про Тимошенко. Але коли вони розібралися у тому, що відбувається, попрацювали зі мною не один рік у парламенті пліч-о-пліч, критика і скепсис пішли самі собою і змінилися роботою в одній команді".

Тимошенко також зазначила, що "не заявляла про свої президентські плани". "І ще, я хочу, щоб і далі влада і її аналітики вірили в те, що Україна не готова обрати жінку президентом. Це полегшить мою політичну роботу", відзначила політик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News