Симпатики президента готові виконати всі накази його послання

Вівторок, 18 червня 2002, 14:45
"Виконання усіх позицій, про які говорив президент Кучма у своєму виступі у Верховній Раді, "залежатиме тільки від нас: українців, Верховної Ради, президента, уряду та місцевих органів влади", заявив член фракції "Єдина Україна" Сергій Тігіпко.

"Ми зможемо це втілити, якщо інші країни змогли це зробити. У нас все для цього є, ми не менш розумні і в нас вистачить інтелекту, щоб це зробити", цитує Тігіпка УНІАН.

Тим часом, голова парламентського комітету з питань будівництва, транспорту і зв'язку Валерій Пустовойтенко (фракція "Єдина Україна") вважає, що без політичної консолідації неможливо реалізувати довгострокову програму соціально-економічного розвитку України.

Коментуючи послання президента до Верховної Ради, він охарактеризував його як "змістовне". Разом з тим, голова комітету зазначив, що до реалізації ідей, які закладені в цьому документі, має пройти тривалий шлях. На його думку, Україні необхідна довгострокова програма соціально-економічного розвитку, яку повинен затвердити парламент.

Пустовойтенко підкреслив, що однією з головних проблем в Україні є відсутність політичної консолідації у суспільстві, уряді і парламенті. За його переконанням, це головна проблема, над якою необхідно працювати. За словами депутата, від стабільності і консолідації роботи уряду і парламенту залежить злагоджена робота всієї вертикалі виконавчої і законодавчої влади.

"Повинна бути єдина команда, яка матиме політичну більшість", - повідомляє Інтерфакс-Україна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування