Соціалісти і БЮТ - "тільки маленька купка" - Кучма

Вівторок, 18 червня 2002, 16:05
Президент України Леонід Кучма вітає факт існування у парламенті конструктивної більшості, що, за словами глави держави, засвідчив його виступ перед парламентом у вівторок.

Виступаючи перед студентами Медичного університету імені Пирогова, Кучма зазначив, що у ході його виступу "тільки маленька купка залишила зал".

"Слава Богу, що у парламенті є конструктивна більшість, яка може взяти відповідальність", - сказав Кучма, підкресливши, що в Україні на сьогоднішній день не вистачає політичної волі для прийняття важливих рішень. "Нам не вистачає політичної волі, щоб тягнути плуг в одному напрямі", - підкреслив президент.

Разом з тим Кучма зазначив, що політики, які працювали за принципом, "чим гірше, тим краще" повинні відійти у минуле. За його словами, за 10 років Україна багато втратила. "Доганяти набагато складніше", - відзначив президент.

Як вважає глава держави, країна втратила від того, "що наша політична еліта не змогла об'єднатися навколо однієї ідеї". "Багато, хто декларував, що хоче бачити багату Україну", однак ніхто для цього нічого не зробив, сказав Кучма.

Як повідомлялося, під час виступу Кучми у вівторок у Верховній Раді з посланням зал залишили фракції БЮТ і Соцпаратії.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування