Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Громадське радіо" готує серйозний позов до Нацради

Середа, 19 червня 2002, 15:18
Триває підготовка судового позову з метою доведення правдивості дій та щодо порушення процесуальних норм Національною радою з питань телебачення та радіо, яка наприкінці травня не допустила "Громадське радіо" до участі в конкурсі на "розмовну" частоту у м.Києві.

Про це сказано у заяві директора "Громадського радіо" Олександра Кривенка, яка була поширена у середу. Як повідомляється у заяві, на данний момент готується позов, який, згідно з правовими нормами, має бути поданий до 28 червня.

Проте "легко вказати на особу державного чиновника, який стоїть на перешкоді появи "Громадського Радіо" у київському ефірі. Це – голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Борис Холод", зазначено у заяві.

"За місяць роботи в режимі прямого ефіру "Громадське радіо" сформувало свою базову аудиторію – майже 8 000 відвідувачів з 49 країн світу. Серед зарубіжних інтернет-слухачів перед ведуть шанувальники з Канади, США, Польщі, Німеччини, Угорщини, Великобританії, Росії, Ізраїлю та Австралії", йдеться у повідомлені.

З середини травня репортажі та повідомлення "Громадського радіо" "лунають у випусках новин на Галичині та Волині, Одещині та в Кіровограді, у Херсоні та Запоріжжі, Полтаві та Сумах, у Луганську та Ужгороді", говориться у заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування