Костенко і Пинзеник – заступники Ющенка

Середа, 19 червня 2002, 20:02
Лідер Українського Народного Руху Юрій Костенко та лідер партії "Реформи та Порядок" Віктор Пинзеник обрані заступниками лідера фракції "Наша Україна" Віктора Ющенка. Таке рішення було прийнято політрадою блоку "Наша Україна" у середу, повідомляє прес-служба "Нашої України"

Окрім рішення запровадити посади двох заступників лідера блоку під час засідання Політради блоку, в якій взяли участь голови партій-засновниць блоку та голови парламентських комітетів, які є членами фракції "Наша Україна", було рекомендовано розглянути та визнати звіт уряду з виконання бюджету на 2001 рік незадовільним.

На засіданні Політради також була приділена увага довиборам до парламенту, які мають відбутися 14 липня у 18, 35 та 201 виборчому окрузі. Учасники Політради говорили про необхідність забезпечення демократичних та прозорих виборів.

Прийнято рішення, що на всіх виборчих дільницях будуть присутні спостерігачі від "Нашої України", зокрема, у цій якості, в день виборів в округи виїдуть всі депутати фракції "Наша Україна". Було також доручено скласти графіки поїздок у 18, 201, 35 в/о авторитетних політиків блоку. Члени політради також підтримали рішення, аби лідер "Нашої України" Ющенко напередодні довиборів побував у трьох округах і підтримав кандидатів від блоку.

На Політраді обговорювалося питання розподілу компетенцій парламентських комітетів. Всі рішення, ухвалені Політрадою "Нашої України" 19 червня будуть розглядатися на засіданні фракції, яке відбудеться у четвер, 20 червня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування