Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко став начальником для депутатів від партії Кінаха

Четвер, 20 червня 2002, 12:52
Лідер "Трудової України" Сергій Тігіпко очолив об'єднану фракцію партій "Трудова Україна" та Партії промисловців і підприємців, першим заступниками голови фракції стали Василь Гурєєв (ПППУ) та Ігор Шаров ("Трудова Україна")

Рішення утворити спільну фракцію "є політично-далекоглядним рішенням", зазначив у четвер в коментарі УП один з лідерів ПППУ Микола Онищук. За його словами, спільна фракція у сорок осіб є "політично привабливіша", ніж мала за чисельністю фракція Партії промисловців та підприємців. Також, за словами Онищука, об'єднана фракція буде гарним прикладом для інтеграції в середині "Єдиної України".

Микола Онищук також пояснив, що Партія промисловців та підприємців могла б назбирати необхідні 14 депутатів, станом на ранок четверга вони мали 11 гарантованих членів фракції та продовжували проводити переговори з деякими депутатами, обраними у Дніпропетровській та Луганській областях.

Планується, що заява про створення фракцій на місці фракції "Єдина Україна" буде оголошена у другій половині дня четверга.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування