Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розпадаючись, "Єда" планує знову об'єднатися

Четвер, 20 червня 2002, 13:55
Об'єднання представників партій "Трудова Україна" та промисловців і підприємців в одну парламентську фракцію є кроком до створення єдиної партії.

Про це в інтерв'ю журналістам у четвер заявив виконуючий обов'язки лідера фракції "Єдина Україна" Сергій Тігіпко, якого обрано головою фракції "Промислово-трудова Україна", створеної на базі "Трудової України" та ПППУ.

За словами Тігіпка, створення фракції може стати кроком до створення єдиної партії на основі не тільки цих двох партій, але і всього блоку "За єдину Україну!"

В інтерв'ю журналістам він також підкреслив, що питання про створення єдиної партії буде виноситися на засідання політради ПППУ і "Трудової України".

За словами Тігіпка, він упевнений, що "прийшов час об'єднуватися". Відповідаючи на питання журналістів про можливу назву такої партії, він зазначив, що це буде визначатися на з'їзді.

За його словами, на даний момент у фракцію входять 40 депутатів. Разом з тим, зазначив Тігіпко, кількість членів фракції може збільшуватися, оскільки рішення про створення такої фракції приймалося вранці в четвер і ряд депутатів ще не встигли подати заяви.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...