Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин - не манекен з кладовища

Четвер, 20 червня 2002, 15:09
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що парламент зможе найближчим часом затвердити порядок денний своєї роботи. "Вже відбувається зближення позиції, за 220 голосів перевалювало", - відповів Литвин на питання журналістів, які висловили сумнів у спроможності депутатів результативно проголосувати за порядок денний сесії.

Литвин сказав, що не погоджується з думками про заблоковану роботу парламенту. "Іде нормальний процес, обговорюються інтереси фракцій, комітетів. Спокій же буває лише на кладовищі", - сказав він.

Литвин повідомив, що, головуючи на сесії, намагається не порушувати регламенту, хоча деякі народні депутати звинувачують його в цьому. "Коли ж я запитую, в якому розділі є порушення, то мені відповідають, що регламент настільки суперечливий, що його не можна трактувати однозначно", - зазначив Литвин.

На питання журналістів, чи відчуває він себе впевнено у спікерському кріслі, Литвин зазначив, що це, на його думку, не є головним.

"Людина завжди повинна мати емоції, переживати. Тоді вона жива. Якщо цього немає, то це манекен. Я думаю, що навіть той професор, який читав тривалий час лекції, все одно хвилюється перед їх початком", - відзначив спікер.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування