Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Доки не буде більшості - уряд буде у небезпеці, а більшості не буде до вересня – Задорожній

Четвер, 20 червня 2002, 16:50
Народний депутат, представник Президента в парламенті Олександр Задорожній впевнений, що на початку другої сесії Верховної Ради буде створено парламентську більшість. Про це він заявив у четвер в інтерв'ю журналістам.

За словами Задорожнього, парламентська більшість налічуватиме приблизно 240 народних депутатів. "Це мало, але достатньо, щоб працювати", - сказав він.

Перспективи створення парламентської більшості Задорожній назвав "дуже оптимістичними", зазначивши, що вже зараз 230 депутатів виявляють бажання так чи інакше приєднатись до цієї більшості. "Яким чином далі піде в цьому плані робота, залежатиме, в тому числі, й від значної кількості позапартійних депутатів, які ще не визначились" щодо входження до фракцій, сказав Задорожній.

Постпред також вважає, що доки у Верховній Раді не буде створено більшості, уряд перебуватиме під загрозою відставки. Він підкреслив, що доки парламент не має більшості, доти уряд, "яким би він не був - чи уряд Кінаха, чи інший", перебуватиме під загрозою відставки.

При цьому Задорожній нагадав про виступ Президента України в парламенті, у якому глава держави сказав, що рішення про коаліційний уряд необхідно пов'язувати з функціонуванням ефективної парламентської більшості.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування