В "Сумиобленерго" знову зміна влади

П'ятниця, 21 червня 2002, 15:57
Прокуратура міста Суми своєю постановою від 19 червня усунула голову правління ВАТ "Сумиобленерго" Левона Варданяна від посади як обвинувачуваного у кримінальній справі, повідомив УНІАН його представник В'ячеслав Карташов.

За його словами, цю постанову судовим виконавцям вручили на самому підприємстві невідомі особи.

Карташов також повідомив, що кримінальну справу було порушено 18 квітня цього року, але не проти Варданяна, а "за фактом операції в 1999 році", Подробиць справи він не уточнив.

Карташов зазначив, що не володіє інформацією, коли саме прокуратура пред'явила обвинувачення Варданяну, і припустив, що це було зроблене "практично одночасно" з винесенням постанови про усунення з посади. Карташов також сказав, що справа з міської прокуратури була передана для розслідування в обласну прокуратуру.

Поки не вдалося зв'язатися з самим Варданяном, щоб уточнити, коли саме йому було пред'явлене обвинувачення.

30 травня за відсутності керівника ВАТ "Сумиобленерго" Левона Варданяна в компанії сталася зміна керівництва. Фінансовий директор компанії Микола Кривий наказом керівництва компанії був призначений тимчасово виконуючим обов'язки генерального директора. Варданян офіційно заявив, що наказ є фальсифікацією і він таких заяв і призначень не робив.

Зміщене керівництво "Сумиобленерго" звернулося до суду з позовною заявою про незаконність зміни влади на підприємстві.

20 червня Зарічненський місцевий суд м.Суми в повному обсязі задовольнив позов Варданяна і поновив його на посаді з 30 травня. Однак, представники відновленого керівництва ВАТ "Сумиобленерго" так і не змогли приступити до виконання своїх обов'язків на підприємстві.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...