Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин схвалює урізання повноважень Медведчука?

П'ятниця, 21 червня 2002, 18:38
З відновленням в структурі президентської адміністрації посади першого помічника президента повноваження глави адміністрації будуть не такі широкі, як раніше. Про це заявив на прес-конференції в п'ятницю в Харкові голова Верховної Ради України, колишній глава адміністрації президента Володимир Литвин.

За його словами, зараз відбудеться певний розподіл обов'язків між першим помічником і главою президентської адміністрації.

"Коли я працював (главою адміністрації президента - ІФ) всі функції були закумульовані на одній людині, це мало і свої плюси, і очевидні проблемні мінуси", - відзначив він.

Відповідаючи на питання журналістів, він також повідомив, що президент радився з ним відносно призначення Віктора Медведчука на посаду глави адміністрації. За словами Литвина, він ставиться до цього призначення "нормально, позитивно".

Литвин також повідомив, що зберіг за собою посаду члена Ради національної безпеки і оборони України, оскільки є головою парламенту, який по статусу є членом РНБО.

Як повідомлялося, президент України Леонід Кучма призначив свого помічника Сергія Льовочкіна першим помічником глави держави.

Главою адміністрації президента призначений Медвечук.

Литвин був главою президентської адміністрації з листопада 1999 року по квітень 2002 року, до цього з 1996 року він займав посаду першого помічника глави держави.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування