Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати планують заслухати, що скаже Генпрокурор про роль Кучми у вбивстві Гонгадзе

Вівторок, 25 червня 2002, 17:08
У Секретаріаті Верховної Ради зареєстровано проект постанови ВР про інформацію Генеральної прокуратури України щодо розслідування звинувачень на адресу президента України Леоніда Кучми у причетності до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе, незаконній торгівлі зброєю.

Як повідомляється на сайті ВР України, внесено цей проект постанови народним депутатом України Анатолієм Лук'яненком (БЮТ) 21 червня 2002 року.

Цього ж дня зареєстровано і поданий Матвієнком проект постанови ВР про інформацію Генеральної прокуратури України про хід розслідування обставин відкриття народним депутатом Олександром Волковим валютних рахунків за межами України, відмивання грошових коштів, розгляд кримінальної справи Брюссельським судом по відкритих Волковим валютних рахунках.

Також 21 червня зареєстровано поданий членом фракції БЮТ Олександром Турчиновим проект постанови про інформацію Генеральної прокуратури України щодо розслідування звинувачень голови Державної податкової адміністрації України Миколи Азарова у зловживанні службовим становищем, тиску на суб'єктів виборчого процесу 2002 року, прикриванні брудних фінансових махінацій деяких високих посадових осіб та виконанні протизаконних замовлень, наведених в інформації, наданій майором Миколою Мельниченком.

Крім того, у секретаріаті парламенту 20 червня зареєстровано проект постанови про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для розслідування обставин здійснення замаху на життя народного депутата України, кандидата в президенти України Наталії Вітренко, народного депутата України Володимира Марченка та інших громадян України, який було вчинено 2 жовтня 1999 року. Даний проект внесено народними депутатами України Олегом Беспаловим і Василем Гаврилюком (фракція "Народовладдя", яка утворилася внаслідок розпаду фракції "Єдина Україна").

20 червня у секретаріаті ВР зареєстровано проект постанови про інформацію Генеральної прокуратури України про хід розслідування кримінальних справ проти народного депутата України Юлії Тимошенко, яку вніс народний депутат України Вадим Гуров (фракція "Народовладдя").

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
17:58
Українці зможуть лишатися у Німеччині попри протермінований паспорт
17:53
Threads має вже 150 млн користувачів на місяць: менше, ніж планував Цукерберг
17:52
Мінекономіки відкрило грантову програму на 1 мільйон доларів для підприємниць
17:51
Приватбанк завершив перший квартал із чистим прибутком у 14 мільярдів
17:51
Піхотна снайперка Білозерська про шлях від добровольця до офіцера ЗСУ, жінок на війні та особливості роботи марксмена
17:47
Росіяни поцілили біля залізничного вокзалу в Балаклії на Харківщині: семеро постраждалих
17:37
Порносайт для котів: зоозахисники в оригінальний спосіб закликали стерилізувати тварин
17:30
Світові продажі Toyota вперше перетнули позначку у 10 мільйонів авто за рік
17:21
відеоУ передмісті Херсона дрони росіян атакували рятувальників: двоє поранених
17:06
фото15 років тюрми отримав російський агент "Лексус", який шпигував на Харківщині
Усі новини...