Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЕДВЕДЧУК ПІДТРИМУВАВ ПРИЗНАЧЕННЯ ХОРОШКОВСЬКОГО

Вівторок, 25 червня 2002, 21:42
Хорошковський вважає, що його призначення на посаду заступника голови адміністрації президента з внутрішньої політики є "оцінкою можливостей", а тому він "буде радий попрацювати на державу".

"Я… на себе дивлюсь як на менеджера й людину, яка може вирішувати певні питання, незважаючи на посаду, яку вона обіймає", говорить Хорошковський в інтерв'ю Радіо Свобода.

Він нагадав, що має "певний досвід - попрацював і помічником прем’єр-міністра, і заступником голови бюджетного комітету".

"І зараз я прийшов в адміністрацію президента, розуміючи, що блок внутрішньої політики - це досить серйозний напрямок, із розумінням того, що фактично сьогодні будь-яке питання - це є внутрішня політика. Метою внутрішньої політики бачу більш комфортне життя більшості громадян у своїй країні, і зрозуміло, що дуже багато питань із цього випливає. Якщо моїх менеджерських зусиль вистачатиме або це додасть якихось серйозних змін саме в цьому напрямку, тоді буду вважати свою місію виконаною".

Хорошковський каже, що не відчуває себе важелем балансу в адміністрації - "тому що ніколи б не погодився приходити працювати на протистояння". "Вважаю, що сьогодні як ніколи необхідно створювати команду саме по провадженню реформ, і в цьому плані тільки з такими думками я прийшов на цю роботу".

Говорячи про стосунки з Віктором Медведчуком, Хорошковський повідомив, що "ніколи по життю" вони "близько не спілкувалися, але завжди підтримували такі рівні ділові відносини", тобто …"ніде не перетиналися". Проте він зізнався, що його призначення в адміністрацію відбувалося в тому числі за підтримки Медведчука.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...