Парламент, можливо, поки дасть уряду спокій

Середа, 26 червня 2002, 12:52
Верховна Рада планує в четвер, 4 липня, ухвалити рішення щодо Бюджетної резолюції на 2003 рік та щодо звіту уряду про виконання бюджету-2001.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" голова бюджетного парламентського комітету Петро Порошенко, 27 червня робоча група комітету розгляне ці питання і розробить рекомендації парламенту.

Як повідомили агентству в головному організаційному управлінні Верховної Ради, поки питання про програму Кабміну в проект розкладу засідань на 2-5 липня не включене.

На майбутньому пленарному тижні 2-5 липня парламент України, за станом на 25 червня, планує розглянути 54 питання.

Депутати збираються обговорити, зокрема, 25 перехідних законопроектів і питань (розглянутих або прийнятих у I-II читанні парламентом попереднього скликання - ІФ), 19 проектів законів і кодексів, зареєстрованих з початку першої сесії парламенту цього скликання, а також 10 проектів постанов.

Серед намічених до розгляду наступного пленарного тижня питань, 5 визначені президентом України як невідкладні, 11 запропоновані урядом до першочергового розгляду і 3 питання є питаннями ратифікації.

Усього на розгляд парламенту за станом на 25 червня 2002 року внесені 399 питань, 106 з яких запропоновані в порядок денний двох пленарних тижнів першої сесії, що залишилися. Серед документів, запропонованих в порядок денний до закінчення поточної сесії, 39 перехідних законопроектів, 61 проект законів і кодексів, зареєстрованих з початку сесії, 6 проектів постанов.

Зокрема, до завершення своєї першої сесії Верховна Рада планує розглянути 14 невідкладних і 25 першочергових законопроектів.

Проект порядку денного пленарного тижня 2-5 липня обговорить погоджувальна рада керівників фракцій, депутатських груп і комітетів 1 липня.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...