Доля уряду Кінаха висить на волосинці

Середа, 26 червня 2002, 17:17
Фракції парламенту України зараз активно обговорюють можливі варіанти вирішення долі уряду Анатолія Кінаха за результатами урядового звіту про виконання держбюджету за 2001 рік.

Про це повідомив член парламентського комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики і ядерної безпеки Олег Салмін ("Демократичні ініціативи").

За словами Салміна, все залежатиме від цих домовленостей, які, не виключив він, будуть досягнуті в останні дні перед голосуванням щодо звіту Кабінету міністрів.

Зазначивши, що "реалізація ідеї" відставки уряду і несхвалення бюджетної резолюції на 2003 рік сьогодні не "складає труднощів ", депутат підкреслив, що визначальними будуть голоси тих фракцій, що вийшли з "Єдиної України".

Салмін вважає, що опозиція, що складається з фракцій Блоку Юлії Тимошенко, Соцпартії, Компартії і частини депутатів з "Нашої України", не набере необхідних для затвердження рішення про недовіру уряду 226 голосів.

Однак питання про недовіру урядові можуть підтримати і деякі "настроєні різко критично" фракції, сформовані на базі "Єдиної України", вважає Салмін. За його словами, вони "не виражають явних критичних настроїв" щодо Кабінету міністрів загалом, а лише "мають різкі претензії до окремих персоналій" в уряді.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News