Ющенко очікував, що зрадників буде більше ніж сім

Середа, 26 червня 2002, 21:43
Кадрові перестановки в адміністрації президента лідер фракції "Наша Україна" Віктор Ющенко вважає "логічним продовженням ситуації, яка склалася після виборів".

Про це він заявив у ході прямого ефіру на радіо "Свобода", який відбувся у середу. На думку Ющенка, те, що серед новопризначених політиків для роботи в адміністрації президента немає представника його фракції є "ігноруванням результатів політичних виборів".

"Те, що сьогодні є низка призначень (призначення Віктора Медведчука главою адміністрації президента та його заступників - УП), яка контрастує з результатами виборів – результат відсутності демократичної системи", - зазначив Ющенко.

Також він заявив, що виступає за внесення змін до Конституції України, і наголосив, що "не потрібно з цього робити істерику". На думку Ющенка, потрібно "розуміти логіку цих змін", адже напрям розвитку України в бік Європи "вимагає конституційного удосконалення".

Ющенко також заявив, що не підтримує дій уряду Анатолія Кінаха. "Ми йдемо у чітку стагнацію, йдемо в глибоку економічну кризу, це всі відчувають", - зауважив колишній прем'єр-міністр. "Ті 226 голосів, які підтримали Литвина, хай формують уряд, і хай їм Бог помагає",- додав він.

Відповідаючи на питання про ставлення до імплементації результатів референдуму, лідер фракції "Наша Україна" зазначив, що є прихильником перегляду "кількості депутатів" у парламенті. "Парламент би виграв, якби працював з меншою кількістю представників", - зауважив він і продовжив. - Тема депутатської недоторканності так само актуальна, незважаючи на те, що деякі депутати ідуть у парламент для захисту своїх минулих справ".

Ющенко зізнався, що за час перебування у політиці змінився, додавши "дурні тільки не міняються". "Для мене політика - школа того, як перемагати".

У ході розмови політик зауважив, що якби його попередили про те, що "з 119 осіб" його блоку "іспит не витримає 7 осіб", він "би не повірив". "Я думав, що буде більше", - зауважив він і додав, що вибір семи осіб, які проголосували за Литвина, "не був солодкий, це були муки".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...