ПОДАТКІВЕЦЬ СТАНЕ ГЕНПРОКУРОРОМ?

Четвер, 27 червня 2002, 10:44
Заступник голови Державної податкової адміністрації України, начальник слідчого управління податкової міліції Святослав Піскун підтвердив інформацію про те, що підготовлено подання президента України до парламенту з проханням про його призначення генеральним прокурором.

Однак, він поки що не знає, чи подане воно вже до парламенту. Тим часом у прес-службі президента України поки що немає офіційної інформації з цього приводу.

У головному організаційному управлінні парламенту України, де реєструються подання, повідомили, що подання президента про кандидатуру на посаду генерального прокурора поки не надходило.

Піскун, 1959 р. н., генерал-лейтенант податкової міліції, з травня 2002 року - заступник голови ДПАУ, начальник слідчого управління податкової міліції.

Вакансія генерального прокурора України залишається відкритою з середини квітня нинішнього року, коли екс-генпрокурор Михайло Потебенько пройшов у парламент за списком Компартії. У цей час обов'язки генпрокурора тимчасово виконує Микола Гарник.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News